|
•
|
|
|
Jan 29, 2010 | 12:58 |
|
|
יש לי שאלה למביני דבר..
האם בשביל ללמוד רפואה סינית אני צריך שיהיה לי תואר או לימודים בסיסיים במשהו מסוים??
שמעתי כל מיני שמועות שצריך ללמוד ביולוגיה לפני וכל מיני דברים כאלה..
האם זה נכון?אני פשוט במקצועי כיום בכלל הנדסאי תעשייה וניהול ואפילו ניתן לומר שלא קרוב לתחום הזה ועדיין זה מאוד מושך אותי מאז ומתמיד ואני מאוד רוצה ללמוד את זה בשנה הקרובה, לכן הייתי שמח לדעת אם מישהו יודע לומר לי אם ישנם דרישות מקדימות ואילו על מנת שאוכל לטפל בעניין הזה בהקדם.
תודה רבה מראש.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Feb 10, 2010 | 12:55 |
|
|
אני לא יודע אחי והאמת שאני גם ממש מתעניין..
קראתי בכל מיני מקומות על זה בעקבות טיול שעשיתי דווקא עם החברה מהלימודי הנדסאים בתאילנד בדיוק אחרי שקיבלנו כולנו את ה תואר הנדסאי - איזה צחוקים..
בקיצר, ראינו שם כמה חברה שבדיוק סיימו את הסטאז' בסין והם עשו לנו כל מיני אבחונים והראו לנו קמצוצים מהדברים שהם למדו וממש נדלקתי על זה..
אני אשמח לשמוע אם ואיך אפשר ללמוד את התחום!
קישור מצורף:
לימודי הנדסאים
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Feb 11, 2010 | 15:43 |
|
|
לא צריך שום רקע בלימודים האלה, את כל הידע אתם תרכשו בקורסים, אתם צריכים רק להתחבר לתחום כמו כל מקצוע אחר, אם זה קורס עיצוב גרפי , או לימודי הנדסאים למינהם.
זה תחום מעניין מאוד, אני ממליצה עליו בחום.
בהצלחה
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 10, 2010 | 13:59 |
|
|
יש תחומים שגם אתה מתחבר למקצוע זה לא מספיק בשביל להצליח בו,
יש תחומי לימודים שהתנאי קבלה אליהם הם קצת מעבר, אח שלי למשל הנדסאי אלקטרוניקה וכדי להתקבל ללימודים הוא היה צריך להשלים גם פיסיקה, למרות שהוא הבין באלקטרוניקה.
קישור מצורף:
קורס גרפיקה
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 15, 2010 | 10:13 |
|
|
זה כמו גם שמישהו לומד משפטים, אז בהתחלה הוא צריך ללמוד על ה-כ-ל כל הדינים שקשורים לכל התחומים.
בן דוד שלי לומד משפטים והוא כבר יודע שהוא רוצה להכנס למשרד עורכי דין גירושין של דוד שלי ושזה התחום שלו אבל הוא חייב ללמוד על הכל בהתחלה.
ככה זה בתואר, לומדים למען הרחבת הידע ולא רק ( אם בכלל) לימודי מקצוע בתכל'ס.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Apr 08, 2010 | 13:02 |
|
|
תמיד טוב להרחיב את הידע גם אם זה לא נותן לנו מקצוע, ידע זה כוח וחשוב שנזכור את זה.
ככל שאנחנו יודעים יותר כך יותר אופציות נפתחות לפנינו.
גם אם נעשה בסוף תואר ראשון במדעי ההתנהגות , ונחליט שאנחנו לא רוצים לעסוק בזה, זה עדיין יתן לנו משהו.
קישור מצורף:
תואר ראשון בהנדסה
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Apr 12, 2010 | 12:27 |
|
|
כל דבר שתלמדי ירחיב את אופקייך וייתן לך דברים נוספים וידע נוסף וכישורים נוספים..
אני חושב שכל דבר שלומדים נותן לנו משהו גם אם אנחנו בסוף לא משתמשים בו בדיוק כמו שחשבנו..
אני באופן אישי הלכתי ללמוד לימודי מכשור רפואי והוצאתי דיפלומת הנדסאי והיום אני בכלל עובד בחברה ולא מתעסק עם התחום הזה עדיין..
אבל כרגע זה נוח לי אז אני עושה את זה, אני לא חושב שזה בזבוז או משהו כזה, להיפך בבו היום אני יודע שזה ישמש אותי..
קישור מצורף:
דיפלומת הנדסאי
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 09, 2010 | 11:29 |
|
|
אין ספק שכל דבר שאנחנו עושים בחיים עוזר לנו ותורם לנו משהו.. החל ממילה של מישהו ברחוב וכלה ב קורסים שאנחנו לוקחים ובלימודים שאנחנו לומדים.
אני חושבת שכל דבר וכל חוויה שאנחנו עוברים גורמת לנו משהו ומשנה משהו.
האמת שיש לכך אישושים בתחום חקר המוח בפסיכולוגיה שגילו שלאורך שנים שינוי אפילו משאיר סימנים במוח.. דברים שקורים גורמים לנו להגיב אליהם בצורה מסוימת וזה מלמד אותנו משהו להבא החל מרמת המוח וכלה בכלל.
ותחשבו על זה :)
קישור מצורף:
לימודים
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 06, 2010 | 11:40 |
|
|
אין ספק שאת צודקת, אני חושבת עכשיו על תקופות שונות בחיים שלי, איך כל תקופה נתנה לי משהו, שינתה אותי.
הצבא נתן לי עצמאות ואסרטיביות, עבודה בארה"ב נתנה לי ניסיון בתחום המכירות, וגם ניסיון באיך להסתדר לבד בחו"ל, הטיול לימד אותי שאני יכולה גם להיות לבד ולהינות אבל גם חיזק אצלי את האומץ להכיר אנשים חדשים.
בקיצור לגבי זה נכון מה איתכם?
קישור מצורף:
עבודה בחו"ל
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 06, 2010 | 11:40 |
|
|
אין ספק שאת צודקת, אני חושבת עכשיו על תקופות שונות בחיים שלי, איך כל תקופה נתנה לי משהו, שינתה אותי.
הצבא נתן לי עצמאות ואסרטיביות, עבודה באירופה נתנה לי ניסיון בתחום המכירות, וגם ניסיון באיך להסתדר לבד בחו"ל, הטיול לימד אותי שאני יכולה גם להיות לבד ולהינות אבל גם חיזק אצלי את האומץ להכיר אנשים חדשים.
בקיצור לגבי זה נכון מה איתכם?
קישור מצורף:
עבודה בחו"ל
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 09, 2010 | 13:54 |
|
|
שתדעי לך אני ממש מזדהה עם מה שאמרת..
אני גם בעקבות התקופה שעבדתי בחו"ל בארה"ב הרגשתי שאני מתבגרת ומפתחת את עצמי וגם הבנתי שאני תותחית במכירות..
דבר שכמובן עזר לכיסי עד מאוד במסגרת העבודה שם וגם כיוון אותי להמשך כי כשהגעתי חזרה לארץ ישר עשיתי חיפוש עבודה מכירות והתחלתי לעבוד ואני מאוווד מרוצה!!
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 26, 2010 | 12:10 |
|
|
מאוד נהניתי בעבודה בחו"ל שלי , אני זוכרת את זה ממש כתקופה טובה ובאמת הכרתי שם מלא חברים ואנשים שעד היום אני בקשר איתם.. גם הכרתי שם בחור אפילו ובאותה תקופה גם יצאנו לטיול אתגרי בסגנו יורם קראוס ביחד.. זה היה פשוט מדהים..
ובלי קשר זה כמובן נותן עזרה גם בארץ, גם בכסף שהרווחתי כמובן וגם הכוונה בכל העניין של חיפוש עבודה וכו.
קישור מצורף:
חיפוש עבודה
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Sep 28, 2009 | 10:34 |
|
|
שלום לכולם,
אני השתחררתי לפני חודשיים ואני שוקלת ללמוד נטורופתיה או לימודי רפלקסולוגיה.
לפי מה אני יכולה לבחור מכללה לרפואה משלימה?מהי המכללה המובילה ללימודי נטורופתיה ורפלקסולוגיה?
תודה מראש על התשובות
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Oct 06, 2009 | 16:06 |
|
|
קודם כל, אנחנו מאד שמחים שבחרת להיוועץ בנו .
לגבי רפלקסולוגיה : האם את אוהבת לגעת באנשים? האם מגע טיפולי בגוף גם לזרים לא מרתיע אותך? אם כן -מקומך בתחום לימודי הרפלקסולוגיה מובטח .
במידה ויש לך רתיעה ממגע ועדיין רוצה להיות מטפלת, לימודי נטורופתיה עשויים בהחלט להתאים .
רפלקסולוגיה זה תחום שעוסק בטיפול על יד לחיצות ,עיסוי ומגע בכף רגלו של המטופל .
נטורופתיה עוסקת בתזונה טבעית ,ניקויים (תפריטים של ניקויי גוף וכיו"ב),תוספי מזון ועוד .
למה את מתחברת יותר?
בין המכללות המובילות ניתן למצוא את רידמן ,מהות והבית ספר של מכון וינגייט(מדיוין ). תוכלי למצוא מידע אצלנו באתר, וכמו כן את יכולה לחפש בגוגל לגבי מכללות אלה ואחרות
בברכה
לימודי רפואה משלימה
צוות אתר משתחררים
קישור מצורף:
לימודי רפלקסולוגיה
|
|
|
|
|
|
•
|
| המלצה על לימודי נטורופתיה
שני
|
|
|
Oct 24, 2009 | 09:55 |
|
|
שלום, כמישהי אשר כרגע מטפלת בנטורופתיה
ולמדה ברידמן, אני ממליצה בחום עליהם. מעבר לחוויה שעברתי שם, הם גם סייעו לי
למצוא עבודה בתחום ואת העבודה שלי היום אני חייבת לצוות המסור שם.
קישור מצורף:
לימודי נטורופתיה
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Nov 25, 2009 | 12:58 |
|
|
לימודי רפואה אלטרנטיבית מצויינת לסימפטומים רבים מהם האנושות סובלת.
כמו למשל הסימפטום הנפוץ אפילו בקרב ילדים היא עצירות , ואוכלוסייה רבה
סובלת ומחפשת דרכים קוסמיות לפתרון.
קישור מצורף:
עצירות טיפול
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 08, 2010 | 08:37 |
|
|
יש מכללה נוספת ל לימודי רפלקסולוגיה . של רחל חודדוב היא זכתה כמטפלת השנה ברפלקסולוגיה יחד עם זאת יש היא מלמדת במגוון מכללות ברחבי הארץ היא מרצה מעולה.
קישור מצורף:
רפלקסולוגיה
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Dec 09, 2009 | 15:28 |
|
|
תשרשר לי גם תשובה להמלצה , אני מודה לך מראש על כך.
אני גם בעניין רפלקסולוגיה וזה מתסכל שרק ברידמן יש נהירה.
אני מעוניינת במכללה גלילית בתחום
בנתיים אין מגוון איכותי שאוכל לבחור.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Dec 09, 2009 | 15:29 |
|
|
תשרשר לי גם תשובה להמלצה , אני מודה לך מראש על כך.
אני גם בעניין רפלקסולוגיה וזה מתסכל שרק ברידמן יש נהירה.
אני מעוניינת במכללה גלילית בתחום
בנתיים אין מגוון איכותי שאוכל לבחור.
קישור מצורף:
עצירות מבוגרים
|
|
|
|
|
|
•
|
| יש שלוחה של רידמן בצפון.
|
efrat |
|
|
Dec 27, 2009 | 12:36 |
|
|
יש שלוחה במכללת כינרת, חברה שלי למדה שם עיסוי שוודי ואמרה שזאת מכללה מאוד טובה.
האמת שעכשיו אחרי שהיא סיימה את לימודיה בהצלחה ויש בידיה תעודה של רידמן, היא מתכוונת לחפש עבודה בחו"ל.
קישור מצורף:
עבודה בחו"ל
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 17, 2010 | 11:54 |
|
|
באמת?
אפשר לקחת את זה כקורס או שאלה לימודי תעודה מלאים?
אני מחפש משהו להעשיר את עצמי ולהרחיב את מגוון העיסוקים שלי
את יודעת אם הם מתעסקים שם גם עם הרבליזם? או רייקי?
קישור מצורף:
קולונוסקופיה
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Feb 24, 2010 | 15:21 |
|
|
אני שמעתי על רידמן רק דברים טובים בקטע הזה..
אני הבנתי שהם לא משחקים שם, הם רציניים ומאוד משקיעים בקטע של הלימודים והכל.
אני מכיר כמה חבר'ה גם שלמדו רפואה סינית ואחרי 4 שנים הם טסו לסין לסטאז' שם של חצי שנה או משהו כזה!!
תשמע זה לא צחוק!! רואים שיש להם שם מסיבה מסוימת..
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 10, 2010 | 13:51 |
|
|
גם אני שמעתי על הסטאז' בסין, אבל הבנתי שמאוד קשה להתקבל לזה, שהם בוחרים את הטובים ביותר בקורס.
האמת שאני לומדת עכשיו הנדסת תעשיה וניהול ואני חושבת על הסבה, אני מאוד נמשכת לתחום הטיפולי ואני כל הזמן שומעת על רידמן, מה אתם אומרים כדאי לי לוותר על הנדסה בשביל זה.
קישור מצורף:
לימודי הנדסת מכונות
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 01, 2010 | 10:17 |
|
|
למה שתוותרי?? אני חושבת שתסיימי את הלימודים תקבלי את הדיפלמת הנדסאי שלך.. ככה שקודם כל יש לך מקצוע אחד ביד..
אחר כך אם תרצי להמשיך ללמוד משהו אחר כמו רפואה אלטרנטיבית תלמדי זאת ותעסקי גם בזה..
זה לא חייב להיות או או!!
בן דוד שלי הוא הנדסאי תוכנה והוא גם ובנוסף לכך פותח בקלפי טארוט ולומד נומרולוגיה.. מה זה קשור אחד לשני?? אפשר לעסוק בשני הדברים בו"ז.
קישור מצורף:
הנדסאי תוכנה
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 12, 2010 | 09:07 |
|
|
אני גם חושבת שלא צריך לוותר מראש על דברים.. אם את יכולה לעשות את שני הדברים אז למה שלא תעשי אותם פשוט??
זה רק יכול לעזור לך אחר כך בכל מה שתרצי לעשות לפי דעתי..
תחשי על זה ש חיפוש משרות יהיה קל מתמיד מכיוון שיהיו לך פשוט 2 מקצועות!! :)
סתם וזה לא רק זה תמיד יש לך אופציה אחרת, ויש לך 2 אפיקים שונים להתפתח בהם. זה תמיד טוב!
קישור מצורף:
לוחות דרושים
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 15, 2010 | 12:09 |
|
|
אני ממליץ על בית ספר מירב לרפאה משלימה של האוניברסיטה הפתוחה, יש להם רמה גבוהה בתחום.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 21, 2010 | 15:20 |
|
|
אם אני כבר עושה הסבת מקצוע אני ארצה ללכת ללמוד במכללה מוכרת, בינתיים המכללה שאני שומעת עליה המון היא רידמן.
אולי אני אבדוק בהמשך על עוד מכללות, אם אני באמת אחליט סופית לעזוב את הלימודים שלי.
קישור מצורף:
יורם קראוס
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Apr 12, 2010 | 12:37 |
|
|
מישהו שלמד פסיכולוגיה ועשה גם תואר שני ובאמת הוא כבר פסיכולוג ומתמחה בעיקר כ פסיכולוג נוער אבל לאחרונה הוא החל להתעניין בלשלב בעבודתו גם את התחום האלטרנטיבי והוא מברר על לימודים נוספים שיוכלו לעזור לו בכיוון הזה..
אני חושבת שהכל פתוח תמיד ואת יכולה תמיד לעשות הסבת מקצוע- גם אחרי שכבר יש לך מקצוע :)
אל תכנסי ללחץ! שיהיה המון בהצלחה!
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 02, 2010 | 09:35 |
|
|
זה לא קל כמו שאת מתארת את זה, אני לא מאמינה שלכולם יש אומץ לעזוב את המקצוע שלהם, זה שהם רגילים אליו ומכירים אותו הכי טוב ולעבור למקצוע אחר לגמרי, הבחור הזה שאת מכירה לא הסב מקצוע אלא הוסיף עוד שיטת טיפול לתעסוקה שלו, הלימודים הבאים שלו הם לימודי תעודה , שהם בדר"כ יותר קצרים מהמלימודי תואר ולכן היה לו יותר קל.
אצל הילה זה קצת יותר מסובך כי היא עוברת ממקצוע מסויים למקצוע שהוא ההפך הגמור ממנו, זה הרבה יותר קשה.
לא בלתי אפשרי אבל קשה.
קישור מצורף:
חוגים
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 09, 2010 | 11:21 |
|
|
אז טיפה קשה אז מה??
אין מה לעשות אם זה מה שהיא רוצה היא צריכה לקחת בחשבון שזה לא יהיה פשוט אבל היא בסופו של דבר תרוויח מזה משהו שהיא אוהבת לעשות ומשהו שמעניין אותה.
אני לא חושבת שזה משהו כזה בעייתי.. אני גם התחלתי לימודי כלכלה בשביל תואר ראשון ובאמצע החלטתי שזה לא בשבילי ובכלל עברתי להיות גננת ולמדתי עוד ארבע שנים גננות.
אז מה???
היום אני מרוצה וטוב לי איפה שאני ואפילו יש לי קצת ידע בכלכלה וזה עוזר לי טיפה כשאני באה לנהל כלכלית את הגן...
קישור מצורף:
תואר ראשון
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 20, 2010 | 16:13 |
|
|
אני חושבת שיותר חשוב לעשות את מה שאתה אוהב ולאהוב
את מה שאתה עושה.
קרו לא מעט מקרים ששמעתי, שבוגרי תואר ראשון הבינו שזה לא בשבילם,
נכון הם נזכרו בזה מאוחר אך עדיף מאוחר מאשר לעולם לא.
חבר שלי אחי למשל לצורך המחשה למד כלכלה וניהול והבין בסוף התואר
שזה לא בשבילו. הוא החליט ללמוד לימודי הנדסאים .
והיום הוא כבר הנדסאי עם עבודה שהוא ממש אוהב לעשות.
קישור מצורף:
דיפלומת הנדסאי
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
May 23, 2010 | 11:05 |
|
|
אבל בחיים האמיתיים זה לא כזה פשוט כמו שזה נשמע, לא תמיד מוצאים פרנסה בתחומים שמעניינים אותנו, אני למשל רציתי ללמוד מזרחנות, אבל היה לי חשוב לדעת שתהיה לי עבודה בתחום, חיפשתי בכל מיני אתרי חיפוש עבודה כמו ג'וב סיטי ולא מצאתי יותר מידי ולכן ירדתי מזה, אמרתי שאני אלמד את זה סתם להנאתי כשכבר תהיה לי קריירה.
קישור מצורף:
גובסיטי
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 01, 2010 | 09:07 |
|
|
סליחה על הבורות אבל מה זה מזרחנות? אף פעם לא שמעתי
על המקצוע הזה. אלא לימודי תעודה או לימודי תואר שאפשר להוציא
תואר ראשון או אפילו תואר שני ?
אני דוגל בדבר אחד, לעשות מה שאתה אוהב ולאהוב את מה שאתה עושה!
כסף אומנם זה אמצעי מחייה חשוב אבל יש דברים בהרבה יותר חשובים.
קישור מצורף:
עבודה בחול
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 06, 2010 | 11:24 |
|
|
מזרחנות היא תחום מחקר אקדמי אשר מתמקד בתרבויות אזורי המזרח התיכון וצפון אפריקה. יש ארצות בהם מקובל שהביטוי מתייחס ללימוד של כל או רוב תרבויות אסיה.
התחום עוסק בהיסטוריה, שפות, ספרות, אמנות, חיי יומיום, מנהגים, פוליטיקה, דתות, פילוסופיה, מדעים, משפט ועוד.
לימודי מזרחנות הינם לימודי תואר שממנו אפשר להמשיך לתארים שניים בתחומים אנתרופולוגיה, מדעי המדינה, הוראה וכו'.
הלימודים מאוד מעניינים, אבל לצערי לוח דרושים לא מלא בעבודות בתחום הזה וחבל.
קישור מצורף:
חיפוש עבודה רפואה
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 22, 2010 | 09:53 |
|
|
שמזרחנותז ה תחום מאוד חשוב לכל אדם בישראל ללמוד ולדעת.. כל אדם שיש לו זהות ישראלית כדי שידע איפה אנחנו חיים מה הולך מסביבנו ולא מהמקום העוין של אנחנו שונאים, אלא בקטע לימודי של הבנת המהות של החברה והמסורות שלה.. אני חושבת שזה חשוב מאוד, כמעט כמו לדעת על היהדות שלנו.. כי אם לא נבין את הדת שלנו גם איך נבין דתות אחרות?
אני כמעט בטוחה שאני אלמד את התחום הזה .. מעניין אותי מאוד.. האמת שמאז ומתמיד התעניינתי במסורות ובתרבויות שונות .. זה מרתק בעיניי.
קישור מצורף:
יהדות
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 29, 2010 | 09:46 |
|
|
לימודי רפואה משלימה זה לימודי תואר או תעודה?
אני יכול לעשות תואר ראשון בתעודה הוליסטית?
|
|
|
|
|
|
•
|
| אלה עדיין לא לימודי תואר...
|
דנית |
|
|
Aug 17, 2010 | 12:39 |
|
|
רוצים להפוך את זה ל לימודי תואר ראשון אבל זה לא יקרה בזמן הקרוב,
הלימודים אורכים שלוש שנים כמו תואר אבל בסוף מקבלים תעודת מטפל ולא תואר.
זה גם שווה הרבה תאמין לי.
קישור מצורף:
רהיטי גן
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 26, 2010 | 11:59 |
|
|
אני לא חושב שחייבים תואר בשביל להצליח בחיים.. אני חושב שיש הרבה מקצועות טובים , מכובדים, מפרנסים שאינם מצריכים תואר.
אני עצמי הנדסאי וזה לא תואר ראשון אלא רק תעודה ולכן אני יודע בוודאות שתואר זה לא משהו שהוא חובה.
אולי מומלץ, אולי כדאי, אבל לא תמיד זה עדיף.. לפעמים תואר הוא משהו שהוא נורא באויר ותיאורטי ואילו לימודי תעודה דווקא הם לימודים מאוד מכוונים מקצוע ונותנים הרבה יותר לאדם בבחינת העבודה.
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 26, 2010 | 02:45 |
|
|
יש אתר חדש של שמות לבנים ושמות לבנות
שם פרטי הוא שם המייחד את הפרט בקרב משפחתו, לעומת שם משפחה אותו חולקים כל בני המשפחה. לרוב ניתן שמו הפרטי של אדם על ידי הוריו, בסמוך למועד לידתו. ביהדות מוכרז שם הבן בפומבי במהלך טקס ברית המילה שלו. שם הבת מוכרז ליד ספר התורה ביום בו קוראים בו, או בטקס זבד הבת.
במדינת ישראל שמו של הילוד נרשם בתעודת לידה, המונפקת על ידי מינהל האוכלוסין במשרד הפנים.
בישראל מקובל לרוב לקרוא לילד בשם פרטי רשמי יחיד. לעתים ניתן שם פרטי נוסף, הידוע במשפחה, אך לא תמיד נרשם בתעודות הרשמיות.
קישור מצורף:
שמות לבנות
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 26, 2010 | 02:44 |
|
|
מידע על 2 טיפולים קוסמטיים חשובים, אשר יחד עם טיפול שיניים נכון עושים את האדם מושלם!
מתיחת פנים וניתוח אף.
קישור מצורף:
ניתוח אף
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 26, 2010 | 02:44 |
|
|
יש פתרונות מצוינים למקרים מסוג זה הטיפול של רפואה משלימה. אבל יש לזכור ש רפואה משלימה היא לא פתרון לרפואה מערבית או לבדיקת רופא מסודרת. היום אפשר בכל קופות החולים לקבל השתתפות מסוימת של טיפולים משלימים .
קישור מצורף:
רפואה אלטרנטיבית
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
| לימודי רפואה אלטרנטיבית
|
omersh |
|
|
Aug 02, 2010 | 10:03 |
|
|
לימודי רפואה אלורנטיבית הם לימודי תעודה או לימודי תואר ראשון.?
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Aug 12, 2010 | 08:58 |
|
|
בנוגע לעניין הזה אני חושבת שלא מדובר ב תואר ראשון אלא בלימודים עם תעודה בסוף..
למרות שזה נשמע לי מוזר לאור העובדה שהלימודים הללו ארוכים למדי ואורכים 4 שנים אז אחרי 4 שנים לקבל רק תעודה זה נשמע לי מוזר.
בקיצור אני גם מתעניינת אבל לא ירדתי לעומק הדברים עדיין. אשמח לתשובות של אנשים נוספים.
קישור מצורף:
לימודים
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Feb 25, 2010 | 11:45 |
|
|
אני הייתי שמחה לשמוע אם יש פה מישהו שמכיר קצת ולמד אולי נטורופתיה..
ואם הוא יכול לספר לי על זה.
זה מאוד מעניין אותי התחום הזה של הנטורופתיה באופן ספציפי אולי כי זה קשור לתחום שאני אוהבת- מזונות אישה בד"כ מאוד מתחברת לדברים האלה.
חוצמזה שאני חושבת שזה מדהים שאפשר לטפל באנשים דרך דברים שהם אוכלים ... זה רק מוכיח שהכל תלוי בטבע!!
אני הייתי שמחה לשמוע אם יש פה מישהו שלמד את התחום ואולי יכול לספר לי על כך קצת ואם זה באמת מלהיב כמו שאני חושבת ואם זה שווה את ההשקעה.
תודה רבה מראש!
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jun 16, 2010 | 14:46 |
|
|
אכן את צודקת נטורופתיה זה מקצוע מדהים, לא להאמין כמה סגולות יש במזון אורגני טבעי...
אם את רוצה עוד מידע על לימודים מסוג זה תיכנסי לאתר הזה, שם תמצאי את התשובות להכל...
http://www.where2study.co.il/default.asp
בהצלחה
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 01, 2010 | 10:40 |
|
|
האם יש באתר הזה גם חלק שקשור לכל מי שיש לו אבחונים דידקטיים ודברים כאלה? לקויות למידה?
כי אני כזו ואני יודעת שלא בכל מקום מתחשבים בזה ומקבלים את זה וזה משהו שהוא חשוב לי כי אני מאוד מתקשה וקשה לי מאוד ללמוד בלי העזרה וההתאמות בעקבות האבחונים.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 20, 2010 | 12:10 |
|
|
האמת שאח שלי גם לקוי למידה הוא נעזר קצת באתר הזה על מנת לחפש לימודי הנדסאים שיתאימו לו.
הוא באמת מצא מקום טוב שהתאים לו, יכול להיות שזה בזכות האתר, אני יכולה לשאול אותו אם את רוצה.
קישור מצורף:
הנדסאי
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 22, 2010 | 09:41 |
|
|
תודה רבה לך!!
אני מקווה שאחיך יסתדר עם ה לימודי הנדסאים באמת!! אבל הסתכלתי שוב באתר ולא ראיתי משהו מיוחד לליקויי למידה.. אולי את יכולה לשאול אותו איפה הוא ראה את זה?
או שאולי התבלבלת וזה באתר אחר?
כי אני לא מוצאת פה כלום בעניין הזה למען האמת.
קישור מצורף:
הנדסאים
|
|
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jan 31, 2010 | 13:44 |
|
|
רציתי לשאול לגבי לימודי רפאוה משלימה.. אני הייתי רוצה להתעסק באיזשהו סוג של ריפוי כללי ולא כל כך ספציפי..
יש לדוגמא שמעתי על רפלקסולגיה שזה בכף הרגל אבל אני הייתי רוצה להתפתח לדוגמא גם לעזור במקרים של כאבי גב או בטן או מפרקים וכן הלאה.
הייתי שמחה לשמוע אם יש סוג כזה של רפואה ואיפה אני יכולה ללמוד את זה ומה אני צריכה שיהיה לי לפני (מבחינת ציונים וכו..)..
תודה רבה מראש!
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Feb 01, 2010 | 10:04 |
|
|
יש המון תחומים ברפואה משלימה, למעשה זה תחום שנוגע כמעט לכל הבעיות הפיזיולוגיות שקיימות או יכולות להתקיים בגוף שלנו.
רפלקסולוגיה למשל, זאת תורה שלפיה אנו יכולים לשלוט בכאבים בכל מיני איברים בגוף בעזרת לחיצה על נקודות מסויימות ברגל וביד, גם כאבי גב אפשר לפתור בעזרת רפלקסולוגיה.
כמו כן גם שיאצו, ורייקי יכולים לעזור בכאבי גב, בגלל זה את צריכה לבחור קודם מה את רוצה לעסוק?
לגבי מקומות לימודים יש בכל הארץ וכולם טובים, את יכולה לבחור לפי איזור מגורייך. איפה את גרה?
קישור מצורף:
קבוצות רכישה
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Feb 11, 2010 | 15:50 |
|
|
כמו שעדי אמרה, רפואה משלימה זה תחום נרחב של טיפולים שיכולים להשפיע על כל האיזורים בגופינו.
אני יכולה להמליץ לך על מכללת כינרת, יש שם שלוחה של המכללה הידועה רידמן, אני לומדת שם כבר שנתיים ונהנית מכל רגע.
קישור מצורף:
יורם קראוס
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Feb 25, 2010 | 14:32 |
|
|
הייתי שמחה לשמוע אם יש משהו ספציפי שיכול לעזור לבעיות אורתופדיות או שהכל זה רפואות כאלה כלליות שיכולות להתאים להכל?
סתם התחום הזה מעניין אותי במיוחד כי לי כאבי גב כרוניים, אז כאילו זה נוגע לי באופן אישי ממש..
ולגבי מה אני רוצה לעסוק אני עוד לא יודעת, אני יודעת את הכיוון הכללי שזה בעצם הכיוון ששאלתי לגביו.
תודה רבה על ההתייחסות אבל.
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Feb 28, 2010 | 15:15 |
|
|
יש כמה שיטות טובות בתחום הרפואה המשלימה שיכולות לעזור לכאבי גב, את יכולה לחפש באינטרנט קצת מידע על רפלקסולוגיה, שיאצו ורייקי, אלה שיטות שהוכיחו את עצמן בעבר.
קישור מצורף:
מיכל הדחה
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Mar 10, 2010 | 14:43 |
|
|
שני תודה רבה על הכל באמת עזרת לי, מיקדת אותי יותר על תחומים שאולי יעניינו אותי.
אני עכשיו מחפשת מקום טוב ללמוד בו רפלקסולוגיה כי זה התחום שהכי משך אותי כשחקרתי קצת על הנושאים שפירטת...
קישור מצורף:
מיכל הדחה
|
|
|
|
|
|
•
|
| כן אין ספק שזה מעניין
שני
|
|
|
Mar 15, 2010 | 10:05 |
|
|
אני גם מאוד מתעניינת בתחום הרפלקסולוגיה, זה מאוד מרתק גם אותי אם כי אני עוד לא לומדת את זה..
בכל אופן אני שמחה שעזרתי לך להתמקד.
מה שלום ה כאבי גב ?
בטח במהלך הלימודים תקבלי טיפולים גם בלי תשלום כי אני בטוחה שמתאמנים קצת אחד על השני לא? :)
|
|
|
|
|
|
•
|
| אני מקווה שאת צודקת...
עינת
|
|
|
May 02, 2010 | 10:11 |
|
|
אני מקווה שבאמת נתאמן אחד על השני כך אני ארוויח טיפולים חינם :)
הכאבים עדיין קיימים ואני מקווה ש מקצועות הלימוד שאני אבחר יתנו לי כלים להתמודד איתם.
קישור מצורף:
תואר שני בפסיכולוגיה
|
|
|
|
|
|
•
|
|
|
Jul 01, 2010 | 10:33 |
|
|
את כל מה שקשור ללימודי תואר ראשון בפסיכולוגיה באמת.. הרי אומרים שמי שרוצה לעשות בזה תואר שני גם צריך (אוף זה רקורד ) להיות מטופל אצל פסיכולוג .. כלומר הוא צריך להרגיש גם את הצד השני על מנת לדעת מה זה..
ולכן גם בתחום הזה זה חשוב לדעתי...
להרגיש מה זה הטיפול הזה ואיך חווים את זה כמטופלים לפני שמתחילים ממש לטפל.
קישור מצורף:
תואר שני
|
|
|
|
|
|
|
|
|